• Ново
Пакет за топла Вода OliviaLiving, Топло за топла Вода, 2 Литра, Разогреваемый и Отново Замораживаемый Пакет за гореща и Студена Вода с Вязаным Калъф за Облекчаване на болк?

Пакет за топла Вода OliviaLiving, Топло за топла Вода, 2 Литра, Разогреваемый и Отново Замораживаемый Пакет за гореща и Студена Вода с Вязаным

Rating 
BGN 1.00

Продукти
В магазина

?【Богат на функции бутилка за гореща вода】- Бутилка за гореща вода Olivia Living са изработени от високо качествени и годни за рециклиране на гумен материал, който помага за задържане на топлината за по-дълго, отколкото традиционните силиконовата бутилка за гореща вода, а също така може да се използва като пакет с лед или бутилка със студена вода ?【Лесна употреба】- Широк устата лесно е пълен, а противоосколочный перваза на бутилки с гореща вода с капак предотвратява выплескивание водата обратно, като ние по-старите гумени бутилки.Пълнете капацитет за не повече от две-трети.Бутилка за гореща вода е изработена в съответствие с B. 1970 : 2012, за да гарантира максимална сигурност. ?【Полезен помощник】 - Класически дизайн на тази класическа бутилка с топла вода.Лекува болки в мускулите, стрес или спазми, артрит, болки в затекшей шията, болки в кръста, подаръци за жени, менструални спазми и други често срещани болки, а също така може да се използва като студен компрес за деца с висока температура или за намаляване на отоци, при незначителни травми. ?【Инструкции за грижа】- Структурата на окото прави контакт с кожата, по-безопасно и комфортно.Идва с елегантен вязаным калъф за чантата с гореща вода, предотвращающим директен контакт гореща гума с кожата и причиняват изгаряне, както и придающим продукт, по-стилен и персонализиран изглед.Гумена подложка отопление трябва да се замени след две години на употреба.И редовно проверявайте тапата на износване и на прекъснати щети. ?【Следпродажбено обслужване】 - Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия пакет за топла вода.Но ако по някаква причина не е напълно доволен от този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време!.За продукта - Не мога да спя на студено през нощта?Уютно топло да покаже магията си. - Струсил?Бутилки с гореща вода запазват краката топли и комфорт. - Ястия успокояват децата. - Електрическа възглавничка може да се използва самостоятелно като средство за болката и спортни травми. - Топло - това е изпитан метод за лечение на мускулни болки, стрес или спазми, артрит, ломоты в ставите, ригидности на врата, болки в кръста, менструални спазми и други честите болки и стреса на ежедневието.

Подробности

Избор на клиенти