• Ново
Завеса За Душ с Листа от Тропически Растения, Зелено Палмово Листо, Цвете Монстера, Бананови Листа, Розово Цвете Хибискус, Лятна Природа, Джунгла, Ботаническата Дек?

Завеса За Душ с Листа от Тропически Растения, Зелено Палмово Листо, Цвете Монстера, Бананови Листа, Розово Цвете Хибискус, Лятна Природа,

Rating 
BGN 6.33

Продукти
В магазина

1 Дизайн Концепция : уникални модели са пълни с творчество, изискана мода.Ясна и триизмерен печат ви дава богато визуално удоволствие.Нека вашата баня да изглежда по нов начин, да се забавляват и артистично!. Размер : Съществуват различни размери на избор. Материали : полиестерен плат, изчезва в колата и бързо изсъхва, за нея е лесно да се грижи. Комплектът включва : завеса за душ (с дупки), безплатни куки, лесна за инсталиране. Използването на няколко сцени : семейна баня, хотелска стая, хотел.Може да се използва като душ завеси, пердета, врата пердета, завеси за гардероб, пердета за разделяне на стаята, на фона на тъкани за партита и т. тя може да се използва като подарък за членове на семейството /приятелите /приятелките / момчета / майки / бащи, а също и за себе си.Това е много практично и топло. Дизайн Концепция : уникални модели са пълни с творчество, изискана мода.Ясна и триизмерен печат ви дава богато визуално удоволствие.Нека вашата баня да изглежда по нов начин, да се забавляват и артистично!. Размер : Съществуват различни размери на избор. Материали : полиестерен плат, изчезва в колата и бързо изсъхва, за нея е лесно да се грижи. Комплектът включва : завеса за душ (с дупки), безплатни куки, лесна за инсталиране. Използването на няколко сцени : семейна баня, хотелска стая, хотел.Може да се използва като душ завеси, пердета, врата пердета, завеси за гардероб, пердета за разделяне на стаята, на фона на тъкани за партита и т. тя може да се използва като подарък за членове на семейството /приятелите /приятелките / момчета / майки / бащи, а също и за себе си.Това е много практично и топло.Дизайн Концепция : уникални модели на тази завеси за душ със забавна куче са пълни с креативност и изискана мода.Ясна и триизмерен печат ви дава богато визуално удоволствие.Нека вашата баня да изглежда по нов начин, да се забавляват и артистично!.Завеса за душ, изработен от полиэстеровой тъкан, може да се пере, тя е здрава и устойчива на счупвания.

Подробности

Избор на клиенти