• Ново
Колоездене Клетки за Бутилки с Вода, LERMX Основен Планински Велосипед Лек Универсален Държач За Колоездене Бутилки с Клетки за Бутилки с Вода за Колоездене на Откри?

Колоездене Клетки за Бутилки с Вода, LERMX Основен Планински Велосипед Лек Универсален Държач За Колоездене Бутилки с Клетки за Бутилки

Rating 
BGN 4.77

Продукти
В магазина

[Клетка за каране на велосипед бутилки с вода премиум-клас] Изработена от висококачествени клетки за каране на велосипед на бутилката с вода с обработени така, тази уникална клетка за бутилка с вода, предназначена за поставяне на бутилка с вода и Bluetooth високоговорители с подобни размери на мястоТой е лек и изключително здрав, може да не се притеснявате за това, че той ще падне. [Изискана декорация клетки за бутилки] повърхността красиво гладка и не поцарапает си бутилка.За разлика от други притежатели за колоездене бутилки за вода, клетка за колоездене бутилки за вода LERMX е идеален за всяка бутилка с вода, която имате, и твърдо държи бутилката си дори при шофиране по неравен път. [Многофункционален калъф за бутилки с вода] Е идеален за бутилки и Bluetooth-динамика на общия размер, подходящи за електрически, туристически, пътни и планински велосипеди под наем и така нататък. [Идва с бутилка за вода, която не съдържа BPA] Дългогодишна бутилка за вода, не съдържа BPA, включени в комплекта, кутия побира 24 грама течност и има размери 8,7 инча, а в клетка 2,5 6 инча.Изработен е от хранителен материал премиум-клас 18/8, не съдържат бисфенол А за бутилки и капачки. [Премиум услуга] LERMX предлага 180-дневен безпроблемна поддръжка (подмяна или пълно възстановяване включват разходите за доставка) и ученето през целия приятно обслужване на клиентите; Ако търсите висококачествен държач за велосипеди бутилки с вода, просто резервирайте сега без никакъв риск.Тип : Клетка за каране на велосипед бутилки с вода.Материал : Висококачествени материали за топлинна обработка.Клетка за бутилки с вода *1. Спортна бутилка за вода *1. M5 * 12 винта на стандартен размер * 2. Велосипедна бутилка за вода, по-голям капацитет, благодарение на които мускулите ви ще са навлажнена с помощта на бутилки за вода премиум-клас.Материал без бисфенол А, сигурно и на вкус, голяма горловина бутилки, лесно се излива вода.

Подробности

Избор на клиенти