• Ново
SOPHIE KENNETH 12 бр. Стикери с надпис Ютия на Етикети, черни Дамски Етикети с надпис Дизайн Топлотехника, Винилови стикери с надпис Ютия на етикети за Тениски, шапки, бижут?

SOPHIE KENNETH 12 бр. Стикери с надпис Ютия на Етикети, черни Дамски Етикети с надпис Дизайн Топлотехника, Винилови стикери

Rating 
BGN 33.84

Продукти
В магазина

【Пълно задоволяване на нуждите на бижута на девятнадцатое юни】Вие ще получите 12 различни размери и стилове на етикети Juneteventh iron on decals от екологично чист и устойчив материал, надежден и износостойкого, упорит до аварии, износване, изгибам и замира, лесно стираемого 【да не се перат в гореща вода в продължение на 24 часа】. 【Как да използвате】 : Използвайте теплопередающую машина или домакински ютия (за да деактивирате функцията за подаване на пара при използване на ютия), достатъчно налягане и равномерно нагряване може да създаде изображение, напълно приложена към дизайна, натиснете отново в ъгъла ще се подобри визуализацията на изображението, бавно отстранете защитното фолио и след завършването. 【Направи си сам забавно】 : Ръчно изработени дизайнерски като подарък за рожден ден, подарък за деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за Нова година, подарък за абитуриентски бал, за семейство, приятели, съученици, по-запомнящи се. 【Широк спектър от приложения】 може да се използва за декорация на дома, както и тениски, палта, сака, дънки, дрехи, жилетки и други дизайни на дрехите, а също и за чанти, канцеларски материали, възглавници, шапки, чанти и т. 【Можете да опитате】 го върне, ако тя не отговаря (не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро). 【Пълно задоволяване на нуждите на бижута на девятнадцатое юни】Вие ще получите 12 различни размери и стилове на етикети Juneteventh iron on decals от екологично чист и устойчив материал, надежден и износостойкого, упорит до аварии, износване, изгибам и замира, лесно стираемого. 【да не се перат в гореща вода в продължение на 24 часа】. 【Как да използвате】 : Използвайте теплопередающую машина или домакински ютия (за да деактивирате функцията за подаване на пара при използване на ютия), достатъчно налягане и равномерно нагряване може да създаде изображение, напълно приложена към дизайна, натиснете отново в ъгъла ще се подобри визуализацията на изображението, бавно отстранете защитното фолио и след завършването. 【Направи си сам забавно】 : Ръчно изработени дизайнерски като подарък за рожден ден, подарък за деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за Нова година, подарък за абитуриентски бал, за семейство, приятели, съученици, по-запомнящи се.

Подробности

Избор на клиенти