• Ново
PheiLa 2 опаковки клони черешов цвят, 20 led осветителни тела под формата на клони, захранван с батерии, пълнители за Вази под формата на череши цветя за украса на вътрешн?

PheiLa 2 опаковки клони черешов цвят, 20 led осветителни тела под формата на клони, захранван с батерии, пълнители за Вази под формата

Rating 
BGN 2.00

Продукти
В магазина

? Спецификация : Включва 2 броя осветление във формата на клони череши, всяка светлини във формата на клони череши идва с 5 гъвкави стъбла с височина 30 сантиметра и от 20 светодиодни крушки, са подходящи за вътрешни и външни декорации ? Лесна употреба : Изработен е от здрава пластмаса и стоманена тел, страхотна идея за подарък за приятелите и семейството си. ?Сигурността на батерии : Захранва се от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), с ниска отопление, липса на риск, мини на отделението за батерията може лесно да се скрие в една ваза с погледа, се избегнат дразнещи свързване на кабел за променлив ток. ?Забавно ръкоделие с ръцете си : Свети клоните са гъвкави, те могат лесно да придадат на всяка хареса форма със собствените си ръце, са идеални за тематични сватби, тематични партита, на Деня на Свети Валентин, годишнина, Коледа и т. ?Украса във формата на цвете череши : осветителни Тела под формата на цветни клонки ръчно изработени уютно изглежда, са идеални за домове, дворове, тревни площи, градини, алеи, тераси, навес, къщата на дървото, люлки, павилион, павилиони, барове и магазини. ? Спецификация : Включва 2 броя осветление във формата на клони череши, всяка светлини във формата на клони череши идва с 5 гъвкави стъбла с височина 30 сантиметра и от 20 светодиодни крушки, са подходящи за вътрешни и външни декорации. ? Лесна употреба : Изработен е от здрава пластмаса и стоманена тел, страхотна идея за подарък за приятелите и семейството си. ?Сигурността на батерии : Захранва се от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), с ниска отопление, липса на риск, мини на отделението за батерията може лесно да се скрие в една ваза с погледа, се избегнат дразнещи свързване на кабел за променлив ток. ?Забавно ръкоделие с ръцете си : Свети клоните са гъвкави, те могат лесно да придадат на всяка хареса форма със собствените си ръце, са идеални за тематични сватби, тематични партита, на Деня на Свети Валентин, годишнина, Коледа и т.

Подробности

Includes 2 pcs cherry branch lights, each cherry blossom branch light comes with 5 bendable stems, 30 inches tall and 20 led bulbs, perfect for indoor and outdoor decorations. :

Избор на клиенти