• Ново
Ipetboom Играчки за Хамстери Играчки за Малки Хамстери Животни на Колелото За Упражнения Играчки: Дървени Колела за Бягане Хамстер Упражнения за Хамстери за Плъхове е?

Ipetboom Играчки за Хамстери Играчки за Малки Хамстери Животни на Колелото За Упражнения Играчки: Дървени Колела за Бягане

Rating 
BGN 10.19

Продукти
В магазина

Подходящ за повечето малки домашни любимци, като на хамстер, златна мечка, катерица, таралеж и т Това ще осигури на вашия малък домашен любимец хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри с детски играчки.Нескользящие ленти са предназначени за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.Това упражнение "беговое колело" може да осигури хомякам необходимо брой упражнения.Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания. подходящ за куче-домашен любимец или забавления за домашен любимец. подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, златна мечка, катерица, таралеж и т. Това ще осигури на вашия малък домашен любимец хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри с детски играчки.Нескользящие ленти са предназначени за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.Това упражнение "беговое колело" може да осигури хомякам необходимо брой упражнения.Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания, подходящ за куче-домашен любимец или забавление за него.Описание Ако искате да се размножават хамстери, тогава не трябва да пропускате нашата беговое колело за хамстери.Изработен е от висококачествен дървен материал, висококачествен и издръжлив. идеална играчка за вашите хамстери и други малки домашни любимци.Креативен дизайн и естествен цвят предоставят своята практичност и популярност.Характеристики - Размер : 23, 3 X20, 5 X7, 9 см - Материал : дърво - Това е беговое колело за упражнения може да осигури необходимия брой упражнения за хамстери.- Подходящ за повечето малки домашни любимци, като на хамстер, златна мечка, катерица, таралеж и т. - Това предлага на вашето малко домашно хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри играчки.- Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания, подходящ за куче-домашен любимец или забавление за него.- Нескользящая конструкция, предназначена за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.

Подробности

Избор на клиенти