• Ново
Eupheng 24ШТ Връзването на мухи Силиконови Гумени Крака Силиконови Поли Връзване на Мухи за Стръв За Производство на Материали За Връзване на Мухи, Материали За Връзва?

Eupheng 24ШТ Връзването на мухи Силиконови Гумени Крака Силиконови Поли Връзване на Мухи за Стръв За Производство на Материали

Rating 
BGN 4.00

Продукти
В магазина

Силиконови поли за риболов риболов, летят Eupheng са изработени от 100% силикон по специална патентована технология, меки и еластичниНаправете вашите мухи по-привлекателни, те ще изглеждат по-реалистично.Създайте свои собствени прагове за риболовни примамки от този див разнообразие от висококачествени силиконови ленти. 24 лъч в опаковка, 12 цвята (от 22 теми в всяка светлина, с дължина 5,5 инча).Комбиниран вариант с пет различни вида.Силиконови поли за риболов риболов, летят Eupheng са изработени от 100% силикон по специална патентована технология, меки и еластични.Направете вашите мухи по-привлекателни, те ще изглеждат по-реалистично.Създайте свои собствени прагове за риболовни примамки от този див разнообразие от висококачествени силиконови ленти. 24 лъч в опаковка, 12 цвята (от 22 теми в всяка светлина, с дължина 5,5 инча).Комбиниран вариант с пет различни вида.

Подробности

Избор на клиенти