• Ново
Специален Прибиращ каишка за кучета, Прибиращ се каишка за кучета без entanglements на 360 °, Лесен Спирачка с една ръка, Пауза, Заключване, 16-крак Здрав Найлонов каишка за к?

Специален Прибиращ каишка за кучета, Прибиращ се каишка за кучета без entanglements на 360 °, Лесен Спирачка с една ръка, Пауза, Заключване,

Rating 
BGN 7.19

Продукти
В магазина

? 【 Ново update 】 : Разтегателен каишка за кучета Pecute е оборудван с изключително здрав найлон лента, която издържа тегло на домашни любимци до 66 килограма!Ергономичен захват и устойчива на плъзгане дръжка вписват удобно в ръката за комфорт и контролЗдрав корпус от ABS-пластмаса, ярки хромирани куки, тежкотоварни, устойчиви на корозия, са подходящи за отдих. ? 【ПРОСТ СПИРАЧКА / ЗАКЛЮЧВАНЕ на ЕДИН бутон】 : Кликнете на спирачката и натиснете нагоре.Нашата надеждна система за заключване ви дава пълен контрол и позволява при необходимост незабавно вземете куче.Просто проденьте каишка за дръжка и механизъм за прибиране ще държи на каишка опъната. ? 【Е ПОДХОДЯЩ за ПОВЕЧЕТО КУЧЕТА】 : За всеки тип кучета с тегло до 66 килограма.Този разтегателен каишка подходящи за кучета от средни и малки размери.Здрава найлонова лента е с дължина 16 метра и позволява да се избегне entanglements. ? 【360 ° без заплитане на】 : Гарантира, че вашето куче не се объркват и те ще имат достатъчно място, за да се насладите на разходка, като им предоставя максимална свобода, докато е под ваш контрол. ? 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 : Обичате вашия нов разтегателен каишка за кучета или върни парите!Ние стоим зад нашите продукти и се грижим за вашето удовлетворение.Ако вашият продукт ще се окаже повреден, моля, уведомете ни приятелска и отзывчивую услуга послепродажной подкрепа.Ние ще ви помогнем с процеса на връщане и замяна. ? 【 Ново update 】 : Разтегателен каишка за кучета Pecute е оборудван с изключително здрав найлон лента, която издържа тегло на домашни любимци до 66 килограма!Ергономичен захват и устойчива на плъзгане дръжка вписват удобно в ръката за комфорт и контрол.Здрав корпус от ABS-пластмаса, ярки хромирани куки, тежкотоварни, устойчиви на корозия, са подходящи за отдих. ? 【ПРОСТ СПИРАЧКА / ЗАКЛЮЧВАНЕ на ЕДИН бутон】 : Кликнете на спирачката и натиснете нагоре.Нашата надеждна система за заключване ви дава пълен контрол и позволява при необходимост незабавно вземете куче.

Подробности

Избор на клиенти