• Ново
Микроскоп ShiSyan 1 бр. Стерео Скоба за микроскоп Диаметър 76 мм Фокусирующий Скоба с Хвостовым група за фокусиране микроскоп (Цвят: 32 мм бял)

Микроскоп ShiSyan 1 бр. Стерео Скоба за микроскоп Диаметър 76 мм Фокусирующий Скоба с Хвостовым група за фокусиране микроскоп (Цвят: 32

Rating 
BGN 34.25

Продукти
В магазина

1 бр Скоба за стереомикроскопа Диаметър 76 мм Фокусирующий скоба с хвостовым група за фокусиране на микроскоп.It е изработен от висококачествен материал, издръжлив и има дълъг срок на служба.Имаме служба на продуктовата безопасност.Ако получения от вас продукт има проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се обърнете към нас, ние можем да ви предоставим услуга за връщане.Имаме служба на продуктовата безопасност.Ако получения от вас продукт има проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се обърнете към нас, ние можем да ви предоставим услуга за връщане.It стабилна и работи по-добре, когато се използва.It може да е здраво и стабилно задържане на микроскопическую леща. Можете да променят произволно фокусно разстояние с помощта на скоба. Механизъм за фокусиране с груба фокусиране и възможност за регулиране на напрежение Описание : Портативен и лек, лесен за използване.Изработен е от висококачествен материал с фини довършителни. Технически характеристики на : Ход на фокусиране : 50 мм Slr бленда : φ76 мм, Разстояние от центъра : 155 мм (от центъра на отвора на колоната до центъра на дупката огледала) Началната отвор : 25 мм/32 мм Цвят : бял, черен (по избор) Вид : 25 мм, 32 мм (по избор) на Помещение и включва : 1x Stereo скоба за фокусиране на микроскоп.

Подробности

Избор на клиенти