• Ново
OERJU 20x10ft Фон За Снимки честит Рожден Ден, Зелени Листа от Палми, Тропически Растения, на Фона на Сафари в Джунглата, Банер за Парти в чест на рождения Ден, Декор за Пар?

OERJU 20x10ft Фон За Снимки честит Рожден Ден, Зелени Листа от Палми, Тропически Растения, на Фона на Сафари в Джунглата, Банер за Парти

Rating 
BGN 59.99

Продукти
В магазина

【Размер】 : 20 (Ш) x10 (В) фута /600 (Ш) x300 (В) виж 【МАТЕРИАЛ】 : Висококачествен винил; ниско тегло; Издръжлив; Мек; Приятен за кожата 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока резолюция с различни ярки цветове; Съвременно оборудване и модерен дизайн; можете да Я сгъвате Лесно да носят със себе си и да се мотае. 【Многоцелеви】 : идеален за декорация на дома, на студийната или улична фотография, сватба, рожден ден, детски душ, празник, абитуриентски бал, на шведска маса с десерти, маса за торти и всякакви вечерни събития.Също така е чудесен подарък за вашите близки и приятели. 【Услуги】 : Ние приемаме специални настройки, размер и стил, просто информирайте ни за изискванията си към настройка, преди пускането на поръчката.И вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.Просто първо да се свържете с нас. 【Размер】 : 20 (Ш) x10 (В) фута /600 (Ш) x300 (В) виж 【МАТЕРИАЛ】 : Висококачествен винил; ниско тегло; Издръжлив; Мек; Приятен за кожата. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока резолюция с различни ярки цветове; Съвременно оборудване и модерен дизайн; можете да Я сгъвате Лесно да носят със себе си и да се мотае. 【Многоцелеви】 : идеален за декорация на дома, на студийната или улична фотография, сватба, рожден ден, детски душ, празник, абитуриентски бал, на шведска маса с десерти, маса за торти и всякакви вечерни събития.Също така е чудесен подарък за вашите близки и приятели. 【Услуги】 : Ние приемаме специални настройки, размер и стил, просто информирайте ни за изискванията си към настройка, преди пускането на поръчката.И вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.Просто първо да се свържете с нас.За нашия продукт, Нашите декори са изработени в различни тематиках, свързани с различни поводи и партита, също така може да се използва като гоблени, пердета, покривки, тапети за декориране на витрини на магазини, телевизионни и видеопродукций и така нататък.Ние използваме високотехнологични технология за дигитален печат, да дадем на вас, вашето семейство и приятели с нова реалистично преживяване и усещане за потапяне.Эстетичные образи и модерен дизайн, придават на вашия декора на реалната стойност и дълбочина.

Подробности

Избор на клиенти