• Ново
Детски лъжици Deejoy с безопасни калъф за пътуване, Лъжица за обучение на хранене на деца, Силиконови Прибори за деца, Термостойкая, с лек припадък, Функция флексия, Ко?

Детски лъжици Deejoy с безопасни калъф за пътуване, Лъжица за обучение на хранене на деца, Силиконови Прибори за деца, Термостойкая,

Rating 
BGN 0.67

Продукти
В магазина

【Най-добрите хранителни материали】 Набор от лъжици и вилици за бебешки съдове е кръгла и мека съветТой е изработен от хранително-полипропиленови материали, специално разработен за бебета и може да защити нежно венците и зъбите на децата. 【Са подходящи за самостоятелно хранене на】Тренировочная лъжица представлява стоманена жица вътре химикалки от TPE, която е трайна и трайни, лесно се огъват и при това се поддържа добра форма.На върха на кръгла и гладка, което доставят на бебето удоволствието от самостоятелно хранене. 【Преносим и чист】 Комплект лъжички-вилици за хранене на детето с кутия за съхранение, позволява ви да запазите купа гигиеничной и здрави.Моля, почиствайте преди и след употреба.Стерилизира и потапяне във вряща вода за 1-2 минути.Могат да се мият в съдомиялна машина. 【Ергономичен дизайн】 Съдове, специално предназначени за тренировка нюх на детето.Той може да се огъват във всички посоки, без да скача, което позволява на детето да има под различни ъгли, което помага да се развиват координацията на ръцете и очите и ловкост. 【Перфектен размер】 лъжица и вилица 5,7 инча, подходящи за хранене на деца от 6 до 18 месеца.Ако имате някакви въпроси по отношение на това детско оборудване, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Избор на клиенти