• Ново
SOLUSTRE/Детски Дрехи, 4 двойки Коледни Заколок за коса, Щипки Сладък от Оленьего Рога шапки от Оленьего Рога, Празнични Шапки за Децата, Коледна украса за момичета (1 2 3 4)

SOLUSTRE/Детски Дрехи, 4 двойки Коледни Заколок за коса, Щипки Сладък от Оленьего Рога шапки от Оленьего Рога, Празнични Шапки за

Rating 
BGN 4.79

Продукти
В магазина

Коледни щипки за коса от рога на елени имат класически и празничен дизайн, който е много подходящ за КоледаИзработен от здрав плат и метал, без мирис, безопасен и мек.Подходящи за момичета и бебета, можете да се носят ги за участието в коледни събития или като ежедневни дрехи.Подходящ като подарък за коледа на семейството, приятели или колеги и т. Или, както в деня на раждането, душата на дете, подарък за дете и т. Създаване на силна коледна атмосфера и прекарайте щастлива Коледа.Коледни щипки за коса от рога на елени имат класически и празничен дизайн, който е много подходящ за Коледа.Изработен от здрав плат и метал, без мирис, безопасен и мек.Подходящи за момичета и бебета, можете да се носят ги за участието в коледни събития или като ежедневни дрехи.Подходящ като подарък за коледа на семейството, приятели или колеги и т. Или, както в деня на раждането, душата на дете, подарък за дете и т. Създаване на силна коледна атмосфера и прекарайте щастлива Коледа.Описаниевы искате да намерите шик щипки за коса, за да украсят монотонен прически?Тогава ето ви набор от най-добрите заколок за коса, предимно изработени от трайни материали.Изящен дизайн, лекота на използване - това наистина е един чудесен подарък за вас.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Плат и метал.-Размер : около 7x5x2 виж - Коледни щипки за коса с оленьими рога са в класически и празничен дизайн, който е много подходящ за Коледа.- Изработен от здрав плат и метал, без мирис, безопасен и мек.- Подходящи за момичета и бебета, можете да се носят ги за участието в коледни събития или като ежедневни облекла.- Подходящ като подарък за коледа на семейството, приятели или колеги и т. Или, както в деня на раждането, душата на дете, подарък за дете и т. - Създаване на силна коледна атмосфера и направете така, че да сте извършили щастлива Коледа.Пратката включва в себе си 4 чифта х заколок за коса.

Подробности

Избор на клиенти