• Ново
Yalice В бароков Стил, За Булката, Булчински Короната С Кристали, Диадема с Обеци, Кристал Сватбена Превръзка На Главата, Аксесоари за Коса, Комплекти, Сватбени бижута ?

Yalice В бароков Стил, За Булката, Булчински Короната С Кристали, Диадема с Обеци, Кристал Сватбена Превръзка На Главата,

Rating 
BGN 3.00

Продукти
В магазина

Комплекти, сватбени бижута, изработени от сплав и кристали, които лесно се плъзгат или да изчезнатСватбена превръзка на главата приблизително : 16,5 * 10 см, комплектът включва 1 чифт обеци. За закрепване са предвидени 2 игли.Цвят : червено и зелено по ваш избор.Сватбени аксесоари за коса булки са подходящи за сватбени тържества, партита, и за всички други случаи.Вътре лента princess crown има 2 панти, така че сигурно я закачите на вашите локонах.Сватбени аксесоари за коса са опаковани в специална кутия, в която кристали, кристали и мъниста не падне и не променят своята форма.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив С оригинален дизайн, популярна сред младите хора, Добра украса за дизайн на коса, Удобен и лесен за използване, с фиби за задържане, не се тревожи за падането Забележка : Ако искате да си върнете парите, моля, запишете капкомер и моят стока чисто нови.Ние няма да върнем нито едно от следните две условия : 1. Използването и повреда на продукта, 2. Повреден етикет на моя продукт.

Подробности

Избор на клиенти