• Ново
Преносим многократна употреба Флакон-спрей за парфюми Empty Сърце, Стъкло / Полипропилен, 5 мл, Комплект от 4 (син, Розов, златист, Червен)

Преносим многократна употреба Флакон-спрей за парфюми Empty Сърце, Стъкло / Полипропилен, 5 мл, Комплект от 4 (син, Розов,

Rating 
BGN 0.67

Продукти
В магазина

ЗА ТОЗИ ПРОДУКТПразен флакон-спрей за парфюми Mini сърце за еднократна употреба, изработени от здрав и стъкло, полипропилен, приятен на допир и има привлекателен външен вид, целящ да им покаже вашият елегантен вкус.Калъф за ароматна помпа чудесно за парфюми, парфюм, лосион за след бръснене, тонер, алкохол, вода и т. Е идеален за настаняване в клатчах, сумочках, преносими чанти, спортни чанти и много други. 5 мл / бр и един комплект от 4 многократна употреба флакона-пулверизатори за парфюми в различни цветове, отговарят на всички нужди на открито, прозрачен флакон вътре, за да лесно да се види, колко парфюма е останало.Спрей малки мъгла брилянтни цветове с подходяща капачка. подходящ за дамска чанта или пътуване, в комплект 2 фуния.За този продукт .Празен флакон-спрей за парфюми Mini сърце за еднократна употреба, изработени от устойчив на стъкло / полипропилен, приятен на допир и има привлекателен външен вид, целящ да им покаже вашият елегантен вкус. Калъф за ароматния помпа чудесно за парфюми, парфюм, лосион за след бръснене, тонер, алкохол, вода и т. Е идеален за настаняване в клатчах, сумочках, преносими чанти, спортни чанти и много други. 5 мл / бр и един комплект от 4 многократна употреба флакона-пулверизатори за парфюми в различни цветове, отговарят на всички нужди на открито, прозрачен флакон вътре, за да лесно да се види, колко парфюма е останало. Спрей малки мъгла брилянтни цветове с подходяща капачка. подходящ за дамска чанта или пътуване, 2 фунии в комплект.

Подробности

Избор на клиенти