• Ново
Спортни превръзки ZHUHW, чанта за телефон, спортна превръзка от неопрен за телефон, чанти за занимания във фитнес залата, чанти за джогинг (Цвят: сив, размер: 0ne Size)

Спортни превръзки ZHUHW, чанта за телефон, спортна превръзка от неопрен за телефон, чанти за занимания във фитнес залата, чанти за

Rating 
BGN 63.23

Продукти
В магазина

Удобна и нескользящая и устойчив на пот и стирающаясяпрозрачен екран, водоустойчив материал от PVC.Ultralight тегло и опъната.Отделения за карти на обратната страна на нарукавной превръзки. удобен за носене, и е идеална за разходки, бягане и тренировки.Интелигентен сензорен екран, удобен за отговор на телефонни обаждания по време на спорт. удобен и нескользящий, защитени от изпотяване и стирающийся.прозрачен екран, водоустойчив материал от PVC.Ultralight тегло и опъната.Отделения за карти на обратната страна на нарукавной превръзки. удобен за носене, и е идеална за разходки, бягане и тренировки.Интелигентен сензорен екран, удобен за отговор на телефонни обаждания по време на спорт. удобен и нескользящий, защитени от изпотяване и стирающийся.прозрачен екран, водоустойчив материал от PVC.Ultralight тегло и опъната.Отделения за карти на обратната страна на нарукавной превръзки. удобен за носене, и е идеална за разходки, бягане и тренировки.Интелигентен сензорен екран, удобен за отговор на телефонни обаждания по време на спорт.Приложимо пол : Унисексматериал : найлон Ликра Цвят : черен, сив, зелен, розово-червена Съвместима модел : цял екран 6,9 инча или по-6,9 см Опаковката на телефона : 1 чанта за свободни ръце Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, се допуска отклонение в измерването на около 1-2 см от ръчно измерване.Лесен и удобен за переноске.

Подробности

Избор на клиенти