• Ново
Hemoton 1бр Стойка за микровълнова фурна Монтиране на Стена За рафтовете Рафтове От Неръждаема Стомана Рафт От Неръждаема Стомана Стенен Стенен Рафтове За микровълно?

Hemoton 1бр Стойка за микровълнова фурна Монтиране на Стена За рафтовете Рафтове От Неръждаема Стомана Рафт От Неръждаема Стомана Стенен Стенен

Rating 
BGN 1.33

Продукти
В магазина

Прибиращ титуляр : окачен на стена за спестяване на място в кухнята и да осигури по-голяма чистота микровълнова печкаДекоративна етажерка : Подходяща за използване в кухнята, за съхранение на микровълнова печка.Сгъваема срок на годност : можете да го използвате за съхранение на всичко, което искате.Стенни поставка за микровълнова печка : прекрасен външен вид и модерен външен вид, класическата и здрав.Скоба за рафтове за микровълнова печка : Висококачествени материали от неръждаема стомана 304 прави практични за използване.Пратката включва 1 х поставка за микровълнова печка Особености -Материал : Кухненски държач от неръждаема стомана 304. - Цвят : Черен стенни полици за микровълнова печка. - Размер : 40x20x5cm / 15.97inch Рафтове за съхранение. - Висококачествени материали от неръждаема стомана 304 прави използването на стенни рафтове практичен и траен. - Можете да го използвате за съхранение на всичко, което желаете, например за монтиране на стена скоба за микровълнова печка. - Подходяща за използване в кухнята за настаняване на стенни рафтове микровълнова печка. - Прекрасен външен вид и модерен външен вид, класическата и трайно закрепване за микровълнова фурна под тялото. - Монтиране на окачен на стена за спестяване на кухненско пространство и по-голяма чистота микровълнова печка.Информация за Товарахподдержатель за микровълнова печка в гардероба искате да си купите кухненски органайзер за съхранение на вашата микровълнова печка?Благодарение на модерния външен вид и прост дизайн на този стенен монтаж окачен на притежателя, може да се спести място в кухнята.Стенен висящи рафтове Това, трябва да бъде един от най-добрите варианти.

Подробности

Избор на клиенти