• Ново
Защитно Vinyl стикер на кожата LEEWEE за конзолни кожи серия S, Амбалажна стикер с Две безплатни стикери на безжичен контролер (57236), Амбалажна стикер (Цвят: 2)

Защитно Vinyl стикер на кожата LEEWEE за конзолни кожи серия S, Амбалажна стикер с Две безплатни стикери на безжичен контролер (57236),

Rating 
BGN 2.00

Продукти
В магазина

Идеална защита на вашата конзола и контролери от драскотини и прахЕ предпазна конзола и контролери от серия S от надраскване и прах.Изработен от висококачествен винил с дизайн с висока резолюция.Лесно се побира и лесно се без остатък.Предлага се с 1 корпус, конзола и 2 обвивки на контролера.Добра стикер не само помага да защитите вашия компютър от прах и надраскване, но и го съхранява в добро състояние.Спецификация : Продукт : Vinyl обшивка на цялото тяло за серия SInstallation процедура на инсталиране : 1. Пречистване на вода 2.Внимателно почистете повърхността на конзола и контролер 3. Внимателно и бавно залепете стикер на устройството Опаковка : 1 комплект кожи за конзоли серия S, 2 бр. кожи за контролери от серия S, изключително готин външен вид : тези скинове ще придадат на вашата конзола и администраторите нов и елегантен външен вид.

Подробности

Item:
Whole Body Vinyl Skin for Series S
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Package:
1 set skins for Series S console:
2 pcs skins for Series S controllers:
Extremely Cool Look:
This skins will give your Console and Controllers new and cool look

Избор на клиенти