• Ново
Claplante 8 Опаковки Стъклени Съдове За съхранение на храна, Буркани с Херметични Бамбук капак, 30 грама, съд за съхранение на Подправки, Чай, Брашно и захар, Набор от Съдо?

Claplante 8 Опаковки Стъклени Съдове За съхранение на храна, Буркани с Херметични Бамбук капак, 30 грама, съд за съхранение

Rating 
BGN 51.33

Продукти
В магазина

Не съдържа олово гъст стъкло - здраво, трайно и стабилноГолям отвор - лесен достъп до продуктите и почистване.Уникален външен дизайн - ще подобри външния вид на вашата кухня.Много голям размер - за ежедневна употреба. 【Надценени опаковка от 8 броя】 Само в опаковка 8 стъклени буркани с херметически капак еднаква капацитет 30 мл. Достатъчно, за да отговори на различните нужди на съхранение.В комплект писалка и 16 парчета на етикети за маркиране на съхранявани продукти. 【Добра херметичност】Кухненски съдове за съхранение са бамбукови капаци, които се затварят с гумен пръстен за по-добра воздухонепроницаемости, за да се предотврати намокряне продукти и появата на насекоми, да се удължи срокът им на свежест и съхранение. 【Премиум качество】 Стъклена банка е направена от висококачествен borosilicate стъкло, по-трайни, леки и устойчиви на висока температура, отколкото обикновеното стъкло, хранително качество, не съдържа BPA, безопасно за микровълнова печка. 【Множество места за съхранение】Банки-бутилки са много подходящи за съхранение на различни съставки, закуски и други хранителни продукти, като захар, боб, бисквити, чай, бонбони, подправки и т. 【Отлично обслужване на клиентите】 Стъклена банка крехка, ние сме добре опаковат продукти.Ако тези стъклени кухненски банки на повредени по време на доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас за замяна, ние навреме, за да реши проблема си.Всеки иска да си кухня и качествени кухненски принадлежности.Водени от тази страст, ние сме започнали да си сътрудничат с най-добрите дизайнери и производители за създаване на висококачествени, невероятни и полезни продукти, които ще помогнат на хората да се забавляват, да готвя и да живеят добре. нашите красиви стъклени буркани с бамбукови капаци. затворени капаци. 16 етикети върху черна дъска. 1 стираемая дръжка за нанасяне на течен тебешир. - за да можете да създавате етикети върху черна дъска, в зависимост от вашите нужди!.

Подробности

Избор на клиенти