• Ново
Bemkoo 500 бр. Етикети за хранителни етикети, Сменяеми Етикети за Консерви, 1,2x2,5 инча, Водо-Маслоустойчив Етикети за фризера, Без Остатък за Хранителни Контейнери, Кухне?

Bemkoo 500 бр. Етикети за хранителни етикети, Сменяеми Етикети за Консерви, 1,2x2,5 инча, Водо-Маслоустойчив Етикети за фризера,

Rating 
BGN 4.20

Продукти
В магазина

Лесно изваждайте продукти от фризера : Нашите самозалепващи етикети за камера на хладилник ще ви помогнат бързо да провери срока на годност на продуктите, а също така и лесно да се идентифицират или да ги сортирате за готвене, което гарантира свежестта на продуктите и позволява да се избегне продължително съхранение и развалянеУмен помощник : Подвижен стикер-издател на лесен за използване, просто потрогайте и залепете, голямо пространство за запис на дата, съдържание или друга информация, никога не пада, ако не я отклеить, след отклеивания на съда не остава и следа.Препоръчително е да използвате химикалка или маслен маркер.Високо качество : Тези стикери с етикети, водо - и маслоустойчив, им е лесно да се скъса, висококачествено лепило им позволява да прилепва плътно към повърхността, но при отклеивании не остава на хартия или лепило.Да се съхранява в чистота и прослужите дълго.Работна температура : от -40 ° с до 150 ° C. Лесна употреба : 500 бр. етикети на ролка, удобно разпространявате, записвам и отклеивать, размер 1,2x2,5 инча осигурява голямо пространство за плавно писане и достатъчно информация в съответствие с вашите изисквания.Елегантна овална форма доставя удоволствие при ежедневна употреба.Широко приложение : Добър помощник за даване на годност на храната, добре се придържа към различни материали, като пластмаса, стъкло, дърво, метал, хартия, алуминиево фолио и др.Идеален за кухни, ресторанти, килер, трапезария, училище, офис и много други. 500шт на етикети за хранителни етикети размер на 1,2x2,5 инча на руло.Нашите сменяеми етикети с етикетите са подходящи за опаковане на храни, в морозильных камери, които заемат повече пространство, отколкото други, и ни позволяват да посочи датата, съдържанието и допълнителна информация.Добър помощник в кухнята за етикетиране на продукти в хладилника или фризера, за да можете лесно да следите храни, избягва да разваляне или изгаряне във фризера.

Подробности

Избор на клиенти