• Ново
HTLLT Полезен Рафтове за плодове и зеленчуци, Кухненски рафт и Многопластова Кошница, Багажник за съхранение на Играчки, Закуски, Срок за съхранение, Хакове, 3 Слоя, 4 с?

HTLLT Полезен Рафтове за плодове и зеленчуци, Кухненски рафт и Многопластова Кошница, Багажник за съхранение на Играчки, Закуски, Срок

Rating 
BGN 42.05

Продукти
В магазина

◐◑ Добре дошли в Моя магазин, ние ще Ви предоставим Качествени услуги ◐◑Той е много гъвкав и нашите тестове са много добри за кухня, баня, хол и т. ◐◑Мултифункционалност : Едно многофункционално устройство.Подходящ за всички сценарии, с широк спектър на приложение. Висока товароносимост.Смели материал, тежки предмети и Лесен за съхранение; 2.Сигурно противоскользящее устройство не стреля; 3. Многофункционално съоръжение. може да се съхранява в кухнята, в хола и офиса; 4. Стелажи за плодове и зеленчуци с шкивом за лесно преместване. ◐◑ Той е изработен от висококачествен полипропилен материал, здрав и издръжлив, това е вашият отличен избор. ♥【Складиране информация】● Това е универсална стойка за плодове и зеленчуци, която побира повече стоки.●Той е много гъвкав и Нашите Тестове са много Добри за кухня, баня, хол и т.● Това е необходимо за кухнята, за Живота на всички става само по-добре.Параметри на рафтовете : Материал : Екологично чист пластмаса Цвят : каки Начин на монтаж : Лесен монтаж Тип елемент за съхранение : Друго▶▶ Основни моменти : 1. Висока товароносимост.Смели материал, тежки предмети и Лесен за съхранение; 2.Сигурно противоскользящее устройство Не стреля; 3. Многофункционално съоръжение. може да се съхранява в кухнята, в хола и офиса; 4. Стелажи за плодове и зеленчуци с шкивом за лесно преместване▶▶ Забележка : Продуктът трябва да се инсталира.Моля, уверете се, че устройството е надеждно установена преди употреба, за да се избегнат инциденти.▷ Можете да Опитате Това.Това ще Ви донесе Различни Изненади▷ Специално за Вас, ние се стремим към качество и гарантираме ви комфорт▷ след успешна покупка, ние показваме конкретен час на доставка, моля бъдете търпеливи и си струва чакането▶▶ удовлетвореност Гаранция : напълно Сме сигурни в качеството на нашите продукти.Но ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, Можете да се свържете с нас по всяко време!Ние ще Ви предоставим обслужване на клиенти.

Подробности

Избор на клиенти