• Ново
TEHAUX 3шт Лодка Кнехты Плаване на Лодка Мида Кнехт Мини Лодка за Ветроходни Въже Кнехт Мида Кнехты за Лодки Подложки Гума Плавателен Обзавеждане За Ветроходни Лодки ?

TEHAUX 3шт Лодка Кнехты Плаване на Лодка Мида Кнехт Мини Лодка за Ветроходни Въже Кнехт Мида Кнехты за Лодки Подложки Гума Плавателен Обзавеждане

Rating 
BGN 44.10

Продукти
В магазина

неръждаема стоманаЗакопчалка за лодка на въжето : Изработено от материал от неръждаема стомана, издръжлив и издръжлив.Аксесоари за ветроходни лодки : Лесно могат да се настройват по време на плаване, за да поддържа форма платна.Платноходка : Страхотни аксесоари за морски стаи въжета.Машина за връзване на въжета : отличен помощник при използване на ветроходство и ще ви осигури по-комфортно преживяване.Канаторез : лесно се регулира по време на плуване, за поддържане на добра форма платна.Списък на опаковки, 3 x машина за рязане на въжета Характеристики - Цвят : Сребрист Обзавеждане за лодочной на палубата. - Отлични аксесоари за морски стаи въжета, аксесоари за ветроходни лодки. - Изработен от материал от неръждаема стомана е здрава и е трайна употреба. - Материал : Ветроходна фитинги от неръждаема стомана. - Клипса за миди (или сладко клипса), в която въжето се провежда между две рифлеными неподвижни елементи на Мини-лодки, ветроходни въже, клип за миди. - Лесно да се регулира по време на плаване, за да се запази формата на платна, плаващи мида за лодки. - Размер : около 4,8x4,8x1,8 см за рязане на въже. - Чудесен помощник за употреба ветроходство и ще ви осигури по-комфортна почивка на ветроходна лодка.Описание на продукта Мини лодка за плаване, въженият скоба за миди търсите професионален, но в същото време въженият машинката?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална машина за рязане на въжета трябва да съответства на вашите нужди. обзавеждане за ветроходни лодки - това е един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Избор на клиенти