• Ново
Закачалка за дрехи JJKUN, Сгъстено Невидими Куки, Закачалки, Стенни Закачалки За дрехи, Стенни Куки за козината на Верандата в Хола, Спалнята, Сгъваема Закачалка за Ша?

Закачалка за дрехи JJKUN, Сгъстено Невидими Куки, Закачалки, Стенни Закачалки За дрехи, Стенни Куки за козината на Верандата

Rating 
BGN 46.18

Продукти
В магазина

【Добра структура】Закачалка за дрехи, е направена от космическия алуминий, която лесно да се повреди, не е лесно да се съборят и на които може да се ползва за по-дълго време 【Дизайн невидима кука за дрехи】 Уникален дизайн на невидими куки за дрехи, куката може да се махне, когато не се използва, спестяване на повече места. 【Най-доброто използване на пространството】 Куки за дрехи използват неизползвано място на стената за съхранение, подреждане и складиране палта, дрехи, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и т. 【Прост стил】 Дизайн в изчистен стил, елегантен и красив външен вид и практичност съществуват. 【Защита от повреди и приплъзване】 Куки, със заоблени краища, след многократни смилане могат добре да предпазите дрехите от повреда или изпадане. 【Добра структура】Закачалка за дрехи, е направена от космическия алуминий, която лесно да се повреди, не е лесно да се съборят и на които може да се ползва за по-дълго време. 【Дизайн невидима кука за дрехи】 Уникален дизайн на невидими куки за дрехи, куката може да се махне, когато не се използва, спестяване на повече места. 【Най-доброто използване на пространството】 Куки за дрехи използват неизползвано място на стената за съхранение, подреждане и складиране палта, дрехи, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и т. 【Прост стил】 Дизайн в изчистен стил, елегантен и красив външен вид и практичност съществуват. 【Защита от повреди и приплъзване】 Куки, със заоблени краища, след многократни смилане могат добре да предпазите дрехите от повреда или изпадане.Тегло на продукта : 3,09 британската Държава на произход : Китай, не само Те ще ви помогнат да се сложи ред в дома си, но и ще стане една отлична възможност за демонстрация на вашите чаши, колиета и бижута.Закачалка за дрехи Монтиране на стена, Творчески кука за дрехи, закачалки на стената, Метална кука за вешалокназвание на продукта : Стенни закачалка за палто Материал : Космически алуминий Размер : S : 34 × 7 × 2,5 см (13,3 × 2,7 х 0,9 инча), L : 51×7×2.

Подробности

Избор на клиенти