• Ново
SOLUSTRE Астронавт USB Устройство Дръжка Диск на Преносим твърд Диск, Флаш-памет Съраунд Преносим Флаш диск, USB Флаш устройство Jump Drive U Disk Любителите на Бяло Отбелязват П?

SOLUSTRE Астронавт USB Устройство Дръжка Диск на Преносим твърд Диск, Флаш-памет Съраунд Преносим Флаш диск, USB Флаш устройство Jump Drive

Rating 
BGN 8.03

Продукти
В магазина

Флаш памет 64-Забележка : Ако това не е необходимо, моля, не се свържете го директно или изключвате от мрежата, преди изваждане на U-диск безопасно да извадите USB, иначе това ще се отрази на срока на експлоатация на U-диск USB флаш устройство с обем от 64 GB - произведен с помощта на професионални технологии, осигуряващи по-продължителната работа на устройството.USB устройство за съхранение на данни -материал от с сплав, удобна, vi, Мултифункционална, с калъф, ключодържател.Флаш-памет-изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство.USB флаш устройство C-USB 2.0 голям капацитет, висока скорост, ниска консумация на енергия, използването на чип клас A, стабилна и надеждна работа.Списък на пакетите 1 x USB устройство Функции за съхранение : около 64 GB USB диск материал от сплав с, удобен и траен.Многофункционален, с пылезащитным калъф, е преносима флаш памет с окачване за ключове. - Astronauts красиво обзаведени и отговарят на модните тенденции USB memory stick. -Материал : USB-памет от с сплав -Подкрепа с OTG адаптер за изпълнение на разширяване на обема на флаш устройство мобилен телефон. - Подходящ за съхранение на цифрови данни, предаване и споделяне, използва се за съхранение на данни, музика, филми, снимки, дизайни и т. USB Флаш устройство c. -Изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство на Memory Stick.Информация за стоки на твърдия диск - това е един от най-добрите варианти за вас.Преносим флаш памет търсите професионален, но в същото време USB флаш устройство?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият USB-памет трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Избор на клиенти