• Ново
SAMTY Възглавница за Седалка тип Пейка Размер Нескользящая Възглавница За Кухненски Пейки Трапециевидные Възглавници За Сядане при Эркерного прозорци, Мебели за По?

SAMTY Възглавница за Седалка тип Пейка Размер Нескользящая Възглавница За Кухненски Пейки Трапециевидные Възглавници За Сядане при Эркерного

Rating 
BGN 30.93

Продукти
В магазина

【※ Приемаме нестандартен размер】 : Всякакви размери и форма, може да се коригира с помощта на 'Конфигуриране сега', като например, правоъгълник, trapeze, с нестандартни форма и т на Разположение няколко вида дебелина.Моля, обърнете внимание на вашия адрес на електронна поща след извършване на поръчката, може би, ще се наложи да се свържем с вас, ако вашият размер ненормален. 【※ Бельо плат и нескользящее дъното 】 : Калъф за възглавница от плащаницата, не скатывающийся, по-устойчиви на износване.Не се притеснявайте за това, че домашните животни ще бъдат разделени на възглавницата.Професионално нескользящее дъното, благодарение на което възглавници за пейки на открито не се движат, а и ще седне по-удобно. 【※ Подвижни и моющийся калъф】 : Възглавници за пейки, са произведени с калъф с цип, който може да стреля и се пере.Заключване-светкавица плътно затваря възглавницата и допринася за набивке възглавници. 【※ Пяна с висока плътност】 : пяна с висока еластичност ви осигурява изключителен комфорт и облекчава болката в задните части, тя не само предоставя достатъчно подкрепа, но и позволява на възглавница да запази първоначалната си форма след продължително заседание на нея. 【※ Топли съвети】 : Качество - това е нашата душа.Поради ръчна изработка размер може да има отклонение от ± 0,5 инча.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, като само с една стока, която ще получите, ще срещнете някои проблеми, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. 【※ Приемаме нестандартен размер】 : Всякакви размери и форма, може да се коригира с помощта на 'Конфигуриране сега', като например, правоъгълник, trapeze, с нестандартни форма и т. на Разположение няколко вида дебелина.Моля, обърнете внимание на вашия адрес на електронна поща след извършване на поръчката, може би, ще се наложи да се свържем с вас, ако вашият размер ненормален. 【※ Бельо плат и нескользящее дъното 】 : Калъф за възглавница от плащаницата, не скатывающийся, по-устойчиви на износване.

Подробности

Избор на клиенти