• Ново
uxcell 5/8-11 Стопорных Гайки с Шестигранным Зазубренным за хидроизолацията, наставка, Поцинкована Въглеродна Стомана 10 бр.

uxcell 5/8-11 Стопорных Гайки с Шестигранным Зазубренным за хидроизолацията, наставка, Поцинкована Въглеродна Стомана 10 бр.

Rating 
BGN 47.52

Продукти
В магазина

Фланцевая гайка - това е гайката с широк фланец в единия си край, който действа като вградена невращающаяся миенеТова служи за разпределение на налягането ядки в закрепляемой детайли, намаляване на вероятността от счупване подробности и на намаляване на вероятността от неговото отслабване, в резултат на неравна повърхност на закрепване.Фланец може да бъде зазубрен за да се гарантира фиксирането на действията.Бър са разположени под такъв ъгъл, че да не възпрепятстват вращению ядки в посоката, в която би могло да разхлаби гайката.Поради чакъла им не може да се използва с перална машина или на повърхности, които не могат да се надраскат.Бър помагат да се избегнат вибрации ядки и увеличават удерживающую способността на ядки.Вид на устройството : Шестостенни Зъбни фланцевая гайка.Диаметър на конци : 5/8 "; Размер на конец : 11 резьб на инч; Диаметър на фланеца (A) : 32 мм /1,26". Ширина на плоскому размер (B) : 24 мм /0,94"; Височина ядки (М) : 32 мм /1,26". Изработен е от въглеродна стомана, оцинкован, има добра устойчивост на корозия и е трайна употреба.Самостоятелно блокиране на печен фланец катастрофи в закрепляемый материал, като предотвратява неговото отслабване.Вид на устройството : Шестостенни Зъбни фланцевая гайка.Диаметър на конци : 5/8 "; Размер на конец : 11 резьб на инч; Диаметър на фланеца (A) : 32 мм /1,26". Ширина на плоскому размер (B) : 24 мм /0,94"; Височина ядки (М) : 32 мм /1,26". Изработен е от въглеродна стомана, оцинкован, има добра устойчивост на корозия и е трайна употреба.Самостоятелно блокиране на печен фланец катастрофи в закрепляемый материал, като предотвратява неговото отслабване.

Подробности

Избор на клиенти