• Ново
Вграден десктоп определяне на 23172A лифта и USB 3.0 с възможност за преместване за 3 монитори с размер до 69 см (27 инча) Макс. 3 x 6 кг

Вграден десктоп определяне на 23172A лифта и USB 3.0 с възможност за преместване за 3 монитори с размер до 69 см (27 инча)

Rating 
BGN 1.33

Продукти
В магазина

Алуминиев Трехмониторный Високоефективна газова пружинен скоба за наблюдение с дръжкаДръжка с лек припадък : отдръпването и настаняване се случва без много труд.Странични плъзгащи скоби : да се осигури бързото изравняване.Газова пружина : перфектно балансира теглото на вашия монитор.Прибиращ се плоча с монтажни системи VESA : за бързо инсталиране и отстраняване.Управление кабели : поддържа ред във всичко.Два варианта на закрепване : в комплекта са включени като настолен скоба, така и на буш.Свързани : два USB порта-A и два аудиоразъема осигуряват достъп до най-важните компютърни портове.Десктоп планина In Line® лифта и USB 3.0, движещ се, за 3 монитора с дължина до 69 см (27 инча) макс 3 х 6 кг. Десктоп планина In Line® лифта и USB 3.0, движещ се, за 3 монитора с дължина до 69 см (27 инча) макс 3 х 6 кг. Вградени десктоп определяне на лифта и USB 3.0 с възможност за преместване на 3 монитора с височина до 69 см (27 инча) Макс. алуминиев тройна монитор с тегло 3 х 6 кг с високоефективна газова пружина за контрол с дръжка.Дръжка с лек припадък : отдръпването и настаняване се случва без много труд.Странични плъзгащи скоби : да се осигури бързото изравняване.Газова пружина : благодарение на плъзгаща плоча VESA идеално балансира теглото на вашия монитор : за бързо закрепване и да се сваля.Управление кабели : поддържа ред във всичко.Два варианта на закрепване : в комплекта са включени като настолен скоба, така и на буш. и два аудиоразъема осигуряват достъп до най-важните компютърни портове.

Подробности

Избор на клиенти