• Ново
Странични Джобове за стола Jopwkuin, Чанта за Съхранение, Подлакътник Походного Стола, Лека Холщовая Чанта за дома и улиците (OD Green)

Странични Джобове за стола Jopwkuin, Чанта за Съхранение, Подлакътник Походного Стола, Лека Холщовая Чанта за дома и улиците (OD Green)

Rating 
BGN 29.98

Продукти
В магазина

Материал ПРЕМИУМ-клас : Чанта за съхранение, подлакътник походного стола е изработен от избрани холщового материал и е трайна, не се поддава на деформация, лесноЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Чанта за съхранение на оръжие количка е лесна за инсталиране и може да бъде лесно прикрепен отстрани на повечето стандартни столове.Голям капацитет : Чанта за съхранение отстрани от ул стол има един голям джоб и три малки дизайнерски джоба, в които можете да поставите различни елементи.Широка гама от ПРИЛОЖЕНИЯ : Подвесная чанта за съхранение плажен стол, идеален за къмпинг, на открито, риболов, така и за домашна употреба, да вземе нещата по-удобно.Бърз ДОСТЪП : Чанта за съхранение, подлакътник походного стола може да побере безброй неща, като вашата вода, мокри кърпички, напитки, външни приспособления и т., Можете бързо да получите това, което искате. Материал ПРЕМИУМ-клас : Чанта за съхранение, подлакътник походного стола е изработен от избрани холщового материал и е трайна, не се поддава на деформация, лесно. ЛЕСНА инсталация : Чанта за съхранение на оръжие количка е лесна за инсталиране и може да бъде лесно прикрепен отстрани на повечето стандартни столове. Голям капацитет : Чанта за съхранение отстрани от ул стол има един голям джоб и три малки джоба, в които можете да поставите различни елементи. Широка гама от приложения : Подвесная чанта за съхранение плажен стол, идеален за къмпинг, на открито, риболов, така и за домашна употреба, да вземе нещата по-удобно. Бърз достъп : Чанта за съхранение, подлакътник походного стол може да побере безброй неща, като вашата вода, мокри кърпички, напитки, външни приспособления и т., Можете бързо да получите това, което искате.Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение Материал изделия : платно Размер : приблизително 32x23,5 см. / 12,6x9,3 инча Осъществяване списък : 1 х подвесная чанта Забележка : Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване.

Подробности

Item Type:
Storage Bag
Product Material:
Canvas
Size:
Approx. 32x23.5cm/12.6x9.3in
Package List:
1 x Hanging Bag:
Note:
Please allow some error due to manual measurement. :

Избор на клиенти