• Ново
Пластмасови Водоустойчив папки AKOAK PP (с защелкивающейся бутон), Дебели Държач за хартия с формат А4 или Letter в офиса и училище, опаковка от 6 броя (бяла)

Пластмасови Водоустойчив папки AKOAK PP (с защелкивающейся бутон), Дебели Държач за хартия с формат А4 или Letter в офиса

Rating 
BGN 6.53

Продукти
В магазина

Дебели полипропилен пластмаса, устойчив на абразия, водоустойчиви и издръжливиРазмер на продукта : 12.6 х "x 9,05" /32 см x 23 см, може да съхранява файлове с формат А4, файлове с формат Letter и по-малък размер.Водоустойчив брызгозащищенный, влагоустойчив, отговарят на високи, който предпазва архив на сигурността на файлове.Черен и бял цвят, са на разположение за избор; Класифицира файлове е много просто, точно както се прави разлика лявата и дясната ръка.Непрозрачни материали са по-безопасни, може да ги различи по свой начин.Материал : пластмаса полипропилен Дебелина на материала : 0,35 mm ≈ 14 mils Размера на продукта : 12.6 х "x 9,05" /32 см x 23 см Характеристика : -Сгъсти полипропилен пластмаса, устойчив на абразия, водоустойчиви и издръжливи. Може да съхранява файлове с формат А4, файлове с формат Letter и по-малък размер. Водоустойчив скок, влагоустойчив, отговарят на високи, защита на архив на сигурността на файлове. Черен и бял цвят, са на разположение за избор; Класифицира файлове е много просто, точно както се прави разлика лявата и дясната ръка. Непрозрачни материали са по-безопасни, може да ги различи по свой начин. С защелкивающейся бутон, елегантен и практичен дизайн, лесен за използване.Отличен за организиране на документи, бележки, снимки, писма и бланки в дома, в офиса, на училище или вземете със себе си някои файлове, пребиваващи на улицата.Пратката включва : 6 x папки с файлове.

Подробности

Избор на клиенти