• Ново
Модни интелигентна слушалки, очила, музикален звънец, палов навигация, сензорно управление SIRI, върбал управление, анти-син. (Розово злато, прозрачно синьо)

Модни интелигентна слушалки, очила, музикален звънец, палов навигация, сензорно управление SIRI, върбал управление, анти-син. (Розово

Rating 
BGN 0.67

Продукти
В магазина

[Hirios, life] Тази слушалки, очила с литиеви батерии с голям капацитет 70 * 2 мА, които са оборудвани с функция за бързо зареждане Зареждане осигурява дълъг живот на батерията в продължение на 5 часа в режим на готовност до една седмица. [Може да се използва за работа и забавление] При носенето на открито носете тази слушалки, очила, когато слушате песен, когато играете игри, не се влияйте на слушане на външен звук, не оставят никакви подробности за живота си. [Высокопрочные наноматериали] В тази слушалките за очила се използват нови материали, водоустойчив и прахозащитен, които предпазват от падане, и тя може лесно да се справят със специални обстоятелства по време на спортни занимания на открито, както и лесно да сменяте стъклото на точки в съответствие с визуални изискванията на всеки човек. [Висококачествени слушалки] Този слушалка за очила е снабден с микрофон с функция за шумопотискане и высокоточным удар, осигуряващ яснота и плавността на възпроизвеждане на всяка покана и песни. [Защита точка] Точки слушалки са оборудвани с лещи, които предпазват от вредното светлина, позволяват да четете книги, да играят мобилни игри, гледане на филми, работа и т. За активна почивка и в офиса да слушате песни и ефективно защитава очите. [Многофункционално приложение] Музикални очила, очила за разговори, очила за гласов контрол, вызывные Siri и други гласови асистенти. [Универсално многофункционално оборудване] Може да се свърже преносим компютър, таблет, мобилен телефон, MP3 и други устройства, можете да използвате системата за IOS, Android, Microsoft. [Удобно управление] Сензорно управление, предизвикателство, на едно кликване по телефона, двоен клик, за да затвори телефона.При възпроизвеждане на музика възпроизвеждането бутон music и двойно натискане превключва на следваща песен. [Модерен външен вид] е Подходяща кръгла кант, престижно атмосфера, унисекс, работни забавни сцени.

Подробности

Избор на клиенти