• Ново
Контейнер за съхранение на ориз ACCDUER 10 кг, Кутия за съхранение на зърно, съд за брашно с Мерным чаша, Кухненски Кутия за съхранение на ориз, Съхранение и организация ?

Контейнер за съхранение на ориз ACCDUER 10 кг, Кутия за съхранение на зърно, съд за брашно с Мерным чаша, Кухненски Кутия

Rating 
BGN 0.67

Продукти
В магазина

Благодарение на специален механизъм за запечатване вие можете лесно да отворите или затворите нашите пластмасови контейнери * Полезен материал : хранително-вкусовата полипропилен материал, екологично чисти и полезни. * Област на приложение : Подходящ е за качване на ориз, брашно, царевица, боб, зърнени храни, сухи вещества и т. * Сигурност : Силиконово уплътнение на съда повишава своята пропускливост.Тя също е прозрачна, защитени от прах, влага и насекоми.Всички ъгли се полира; повърхност е гладка и не травмирует ръце. * Удобство : прозрачен калъф позволява ясно да се види съдържанието на кутията, без да го отваряте.Спестете много място в кухнята и шкафовете за по-добра организация кухня.Технически характеристики на : . Размер на продукта : 39.5 виж Тегло на продукта : 826 г. Размери на опаковката : 41*25 * 28 виж Тегло на опаковката : 1289 г. Опаковка : Пятиярусная кутия от крафт-хартия Съдържание на опаковката : .1 х контейнер за съхранение на ориз, Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Избор на клиенти