• Ново
WYFDP Кухненски стойка за съхранение на подправки, на много Нива Подвесная стойка за съдове, Подвижна стойка за съхранение в Банята, рафтове за съхранение (Цвят: A, Раз?

WYFDP Кухненски стойка за съхранение на подправки, на много Нива Подвесная стойка за съдове, Подвижна стойка за съхранение в

Rating 
BGN 13.00

Продукти
В магазина

Тази 4/5-нива количка създава неповторима атмосфераДобавете повече работно пространство в дома си.Създайте красива количка за съхранение с просторна плота.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда. 4 свободни валяк могат лесно да се движи в съответствие с вашите нужди.Колички за съхранение.Тази 4/5-нива количка създава неповторима атмосфера.Добавете повече работно пространство в дома си.Създайте красива количка за съхранение с просторна плота.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда. 4 свободни валяк могат лесно да се движи в съответствие с вашите нужди.Колички за съхранение.Тази 4/5-нива количка създава неповторима атмосфера.Добавете повече работно пространство в дома си.Създайте красива количка за съхранение с просторна плота.Рафтове помагат за съхраняване на подправки, прибори за хранене и посуда. 4 свободни валяк могат лесно да се движи в съответствие с вашите нужди.Материал : Метал.Слоеве : 4/5 слоеве.Форма : квадратна.Вид на стоката : Количка за съхранение.Съдържание на пакета : Рафтове за съхранение - 1 бр. Бележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Колички за съхранение.

Подробности

Избор на клиенти