• Ново
12 БР. Мерителни Чаши, Комплект Цветни Триизмерни чаши и лъжици Little Cook, Штабелируемые Мерителни лъжици, Пластмасова Мерителна Чашка с жак, кухненски Мерителна компл?

12 БР. Мерителни Чаши, Комплект Цветни Триизмерни чаши и лъжици Little Cook, Штабелируемые Мерителни лъжици, Пластмасова Мерителна

Rating 
BGN 8.65

Продукти
В магазина

1 Набор от РАЗМЕРИТЕ чаши И лъжици 12 бр. : 12 различни размери лъжици в този комплект размерите чаши я правят универсална за отмеривания на широк спектър от съставки.Размер на размерите лъжици варира от 1/8 чаена лъжичка 1 супена лъжица, което позволява лесно отмерять малки или по-големи количества.Това прави набор на математически лъжици идеален както за домашни, така и за професионални готвачи, тъй като може да се използва за приготвяне на най-различни рецепти - от сода за готвене и много други. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Мерителни чашки и лъжички, изработени от висококачествен хранителен пластмаса полипропилен, което осигурява тяхната издръжливост.Това е важно, тъй като вие искате да имат възможност да използват мерителни чаши cut dry години напред, не се разпада и не уврежда им.Освен това, материалите, използвани в набирането на размерите чаши, са безопасни за използване с хранителни продукти, така че можете да сте сигурни, че вашите съставки, няма да бъдат замърсени. УДОБЕН ПРЪСТЕН : Мерителни лъжици и чаши се проведе заедно с помощта на удобен пръстен, което ги прави лесни за съхранение и достъп до тях в случай на нужда.Пръстен ви позволява да съхранявате лъжици подреден и заедно, като им загуба в чекмеджето или гардероба.Освен това, пръстен може да се оттегли, ако предпочитате да използвате лъжици поотделно. Цветна МАРКИРОВКА : Набор за измерване на чаши, представени в ярка цветова схема, която ви позволява бързо и лесно да вземете лъжица правилния размер за работа.Цветовете придават на кухнята закачлив нюанс.Тази функция може да бъде особено полезно, ако сте работили по рецепта, изискващ едновременно използване на няколко лъжички, тъй като можете лесно да ги различи един от друг.Освен това, определени размерите лъжици могат да се мият в съдомиялна машина, това спестява вашето време и усилия при почистване след готвене или печене. Какво имате : набор от размерите чаши и лъжици 12 бр.

Подробности

Избор на клиенти